Basis cursus EHBO

23 oktober starten wij weer een cursus basis EHBO in Duiven. Wilt u ook mee doen vul dan dit formulier.

Algemene informatie

De cursus bestaat uit 13 lessen van 2 uur waarin zowel de theorie als de praktijk van levensreddende handelingen wordt geleerd.  De 14e avond zal het examen worden afgenomen. De geslaagden ontvangen het EHBO diploma van het oranje kruis waarin zowel reanimatie & AED bediening als EHBO aan kinderen zijn opgenomen. De cursus kost €200 dit is inclusief het leerboek, verband om te oefenen en examen kosten, koffie en thee tijdens de lessen en een eventueel herexamen zijn hier niet bij inbegrepen. Vaak kan (een deel van) het lesgeld worden gedeclareerd bij uw zorgverzekering.Wij kunnen op verzoek een overzicht geven van de vergoedingen per zorgverzekeraaars of vraag erna bij uw zorgverzekeraar.

Het is ook mogelijk om alleen het onderdeel Basic life support + reanimatie & AED bediening te volgen voor €30. U volgt dan de 3 lessen van de reguliere cursus waarin reanimatie aan bod komt. Voor deze module hoeft u geen examen te doen maar krijgt u het diploma reanimatie & AED bediening van de Hartstichting.

Het is niet mogelijk om  een losse module EHBO aan kinderen te volgen omdat die lesstof verweven zit in alle 13 lessen.

locatie en tijd

Via  deze link vindt u het lesrooster. De lessen zullen worden gegeven van 20:00 tot 22:00 in sportcentrum Triominos – zaal Aquarium.